Sessies & Vieringen

/ | \

Coaching sessies

In mijn werk als coach werk ik graag met het labyrint. Het biedt een veilige ruimte waar je je gedachten kunt laten verstillen en je hart beter kunt horen. Waar hart en hoofd in balans zijn, kunnen nieuwe inzichten ontvangen worden die bijdragen aan jouw groei en ont-wikkeling. 

/ | \

Vieringen & Rituelen

Het kan prettig zijn om stil te staan bij een speciaal moment in je leven. Een moment van vieren of van gedenken, van afscheid nemen of van welkom heten.

Er zijn momenten die wat meer voor de hand liggen om gevierd te worden: een bijzondere verjaardag, je start een nieuwe baan, je gaat met pensioen, je zet je eigen bedrijf op.

Andere momenten vragen niet zo zeer om een viering, maar kunnen zeker een aanleiding zijn om eens met extra aandacht naar die situatie en jezelf daarin te kijken: je kinderen gaan het huis uit, een scheiding, je start een studie of rondt deze af, je gaat een operatie ondergaan, je neemt een belangrijke beslissing die bekrachtigd mag worden.  

Samen kijken we naar je wensen en verlangens, en hoe het labyrint de beschermende plek voor je ritueel of viering kan zijn.

  • Vieringen & Rituelen
    Een persoonlijk moment in het labyrint, om stil te staan bij een rite de passage

/ | \

terug naar boven

waar je in het labyrint je inspiratie vindt

Copyright © 2018 Labyrinspiratie, waar je in het labyrint je inspiratie vindt. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.