Allround mini training 2018

Praktische gegevens

Datum: vier vrijdagmiddagen van maart tot en met juni 2018

Tijd: van 13:30 tot 16:00 uur
De zaal is een half uur voor aanvang geopend.

Locatie: de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Schaapsdijkweg 20A, 5453 SE Langenboom (N-Br)

Prijs: €153,-
Bij aanmelding voor alle vier de workshops krijg je een beukenhouten hartlabyrint, ontworpen door Selma Sevenhuijsen, ter waarde van €27,- cadeau

Aanmelden:
Stuur je aanmelding of vraag naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  


/ | \

Allround labyrint training

In 2018 organiseer ik samen met Jack Peters vier workshops met het labyrint:

Het is een allround minitraining, waarin je kennismaakt met het labyrint, je loopt je levenspad in het labyrint, je leert over het eigentijdslabyrint, je doet de Appleton dance in het labyrint en tenslotte worden al je zintuigen met klank en kleur aangeraakt.

Ervaring staat centraal in onze workshops, dus we zijn voornamelijk buiten in het labyrint (behalve als het té bar en boos wordt, dan maken we gebruik van het labyrint op doek).
 

Cadeau: beukenhouten hartlabyrint

De kosten voor deze complete workshop serie bedragen €153,-. Als je besluit mee te doen aan alle vier de workshops, krijg je een beukenhouten vingerlabyrint ter waarde van €27,- van ons cadeau.

Dit labyrintbord (zie foto rechtsboven) bevat het prachtige hartlabyrint dat ontworpen is door Selma Sevenhuijsen, Nederlands onderzoekster en schrijfster.
 

Je gidsen van deze training: Jack Peters en Carin Wennink

Deze workshop geef ik samen met mijn lief en partner Jack Peters. Na een (hernieuwde) kennismaking met het labyrint tijdens een reis naar Glastonbury, zijn wij de drijvende kracht geweest achter het aanleggen van het labyrint op de Schaapshoeve, het centrum voor persoonlijke groei en welzijn dat we samen runnen.

Wat wij over het labyrint zeggen:
“Het labyrint is een bijzonder instrument. In de tijd die we er nu mee werken, blijkt elke wandeling een andere gewaarwording of nieuwe ervaring op te leveren. Het is telkens weer verrassend anders. Je kunt het labyrint gebruiken als weg naar je hart, als versterker van je intuïtie, als probleem-oplossend instrument. En je kan er ook mee lachen, spelen en blijven ontdekken!”


/ | \

terug naar boven

waar je in het labyrint je inspiratie vindt

Copyright © 2018 Labyrinspiratie, waar je in het labyrint je inspiratie vindt. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.