Kennismaken met het labyrint

Praktische gegevens

Datum: vrijdagmiddag 16 maart 2018

Tijd: van 13:30 tot 16:00 uur
De zaal is een half uur voor aanvang geopend.

Locatie: de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Schaapsdijkweg 20A, 5453 SE Langenboom (N-Br)

Prijs: €36,-

Aanmelden:
Stuur je aanmelding of vraag naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  


/ | \

Kennismaken met het labyrint

Wat is een labyrint? Wat is dan een doolhof?
Hoe werkt het? Werkt een boswandeling hetzelfde?
En hoe maak ik er zelf een?

 

Kennismaken met het labyrint

De beste manier die wij kennen om je te laten kennismaken met het labyrint, is als je er gewoon eens een loopt. Zelf ervaren hoe het in elkaar steekt, zelf het pad volgen, ontdekken dat je niet in een doolhof beland bent. En ontdekken wat er allemaal kan met het labyrint.

Deze middag kan je het labyrint nader onderzoeken, zelf ervaren en lopen. Je krijgt een uitleg over het labyrint en de achtergronden, wat het verschil is met een doolhof, je hoort meer over verschillende manieren van het wandelen in het labyrint en je leert hoe je een labyrint zelf kunt tekenen en maken. Natuurlijk ga je ook zelf het labyrint in!

Enkele reacties:
"Carin en Jack wisten onmiskenbaar waarover ze het hadden. Ze leidden ons in voor hun labyrint. Dat deden ze op een begrijpelijke, aardse en toegankelijke manier. Ook in het labyrint hielden zij ons, zonder dat dat opviel of hinderde, in de gaten. Hun toon en de zorgvuldigheid waarmee zij onze groep omringden, voelde weldadig aan, en daarmee veilig." - Hans

"Dat was een uitstekende dag gisteren, waarvoor veel dank. Het was een interessant voorproefje, want ik voel wel dat dit onderwerp onuitputtelijk is." - Ellen
 

Programma van deze middag

  • Introductie en achtergronden over het labyrint
  • Labyrint lopen
  • Uitleg manieren van werken met het labyrint
  • Labyrint lopen
  • Uitleg hoe je zelf een klassiek zevenpads labyrint tekent en kunt maken
  • Afsluiting

Tussen de wandelingen door is er gelegenheid tot het delen van ervaringen en inzichten.
 

Je gidsen van vandaag: Jack Peters en Carin Wennink

Deze workshop geef ik samen met mijn lief en partner Jack Peters. Na een (hernieuwde) kennismaking met het labyrint tijdens een reis naar Glastonbury, zijn wij de drijvende kracht geweest achter het aanleggen van het labyrint op de Schaapshoeve, het centrum voor persoonlijke groei en welzijn dat we samen runnen.

Wat wij over het labyrint zeggen:
“Het labyrint is een bijzonder instrument. In de tijd die we er nu mee werken, blijkt elke wandeling een andere gewaarwording of nieuwe ervaring op te leveren. Het is telkens weer verrassend anders. Je kunt het labyrint gebruiken als weg naar je hart, als versterker van je intuïtie, als probleem-oplossend instrument. En je kan er ook mee lachen, spelen en blijven ontdekken!”


/ | \

terug naar boven

waar je in het labyrint je inspiratie vindt

Copyright © 2018 Labyrinspiratie, waar je in het labyrint je inspiratie vindt. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.